Locatie

Eeserwold Steenwijk: strategische locatie voor uw bedrijf

Bedrijvenpark Eeserwold Steenwijk is een ideale vestigingslocatie. Dankzij de directe ligging aan de oprit naar de A32 bent u binnen een half uur in steden als Zwolle, Heerenveen en Leeuwarden. Ook steden als Groningen, Almelo en Apeldoorn zijn binnen een uur rijden te bereiken.

Daarnaast is Steenwijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation heeft een P+R en fietsenstalling waar u de eerste 24 uur gratis kunt parkeren met uw OV-chipkaart. Ook kunt u een OV-fiets huren, waarmee u binnen tien minuten op het bedrijvenpark bent. Dit is vooral handig voor medewerkers of bezoekers die graag met het openbaar vervoer reizen. Zo biedt Bedrijvenpark Eeserwold Steenwijk niet alleen goede bereikbaarheid met de auto, maar ook met het openbaar vervoer.

Steenwijk: volop voorzieningen voor ondernemers en medewerkers

Steenwijk een aantrekkelijke en bruisende stad met veel voorzieningen en faciliteiten. Er zijn diverse restaurants, caf├ęs en winkels te vinden in het centrum van de stad. Ook zijn er diverse sportfaciliteiten, waaronder een zwembad, sporthal en tennisbanen. Daarnaast zijn er in Steenwijk diverse scholen en kinderopvanglocaties te vinden.

Kortom, de locatie van Bedrijvenpark Eeserwold biedt niet alleen goede bereikbaarheid, maar ook veel faciliteiten en voorzieningen in de directe omgeving. Dit maakt het een aantrekkelijke locatie voor bedrijven en hun medewerkers.