BAKKERBOUW wil bedrijfspand realiseren aan Eeser Hout

Datum: 22 juli 2021

Roland Bakker van BAKKERBOUW uit Steenwijkerwold heeft aan de Eeser Hout grond in optie genomen. De bedoeling is om hier een bedrijfspand te realiseren, omdat de huidige ruimte in Steenwijkerwold en de loods voor opslag aan de Lange Baan inmiddels veel te klein zijn geworden. “We zijn uit ons jasje gegroeid en daarom op zoek gegaan naar een nieuwe locatie”, vertelt de 40-jarige inwoner van Steenwijkerwold.

Sander Boer van B&V Bouwmeesters heeft inmiddels een ontwerp gemaakt en wanneer de benodigde vergunningen worden verleend, hoopt Roland Bakker nog voor de winter van 2021 de fundering te hebben gelegd.

Roland Bakker is al vanaf 1996 actief in de bouwwereld. Hij deed ervaring op bij diverse aannemers en was betrokken bij een groot aantal kleine en grote projecten. In 2011 besloot hij voor zichzelf te beginnen en aldus ontstond BAKKERBOUW als allround bouwbedrijf.

Bouwen in eigen beheer

Op dit moment werkt een team van zes personen aan diverse grote en kleine klussen, zoals uiteenlopende verbouwingen, maar ook nieuwbouw. Recent heeft BAKKERBOUW een boerderij verbouwd en na de bouwvak wordt een 2/1-kapwoning gerealiseerd in het Kornputkwartier in Steenwijk. Op stapel staat ook de bouw van een vrijstaande woning en natuurlijk wordt de nieuwe bedrijfsruimte op Eeserwold in eigen beheer verwezenlijkt.

Foto: impressie nieuwe pand van BAKKERBOUW op Eeserwold

Bekijk op onze interactieve kavelkaart de beschikbaarheid van bouwkavels

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws
Nestkastjes hangen op Eeserwold
Nieuws

Nestkastjes hangen op Eeserwold

Bouw klasseerinstallatie Eesermeer vordert
Nieuws

Bouw klasseerinstallatie Eesermeer vordert

Eeserwold krijgt mobiliteitshub
Nieuws

Eeserwold krijgt mobiliteitshub

Nieuw bestemmingsplan vastgesteld door gemeenteraad
Nieuws

Nieuw bestemmingsplan vastgesteld door gemeenteraad