Parkmanagement

Parkmanagement bewaakt kwaliteit

Als uw bedrijf op Eeserwold gevestigd is, wilt u er zeker van zijn dat het niet alleen goed uitziet, maar ook zijn waarde behoudt en misschien zelfs meer waard wordt. Bij ons hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. We zorgen ervoor dat het park er altijd netjes bijligt en veilig is, zodat uw pand en de omgeving er goed uitzien. We houden ook een oogje in het zeil bij de buren, zodat hun panden er net zo goed uitzien als die van u. Wilt u weten hoe we dat doen? Vraag het gerust!

Richtlijnen voor een hoogwaardige uitstraling

Het beeldkwaliteitsplan van Eeserwold geeft aan welke eisen er zijn wat betreft de grootte, hoogte en uitstraling van de panden. Dit is niet bedoeld om uw mogelijkheden te beperken, maar om ervoor te zorgen dat het bedrijvenpark als geheel de gewenste kwaliteit uitstraalt. Het is begrijpelijk dat smaken kunnen verschillen, maar door het stellen van deze eisen voorkomen we uitschieters en behouden we een consistente uitstraling van het park. Als u geïnteresseerd bent in het ondernemen op deze locatie, kunnen we u uitgebreid informeren over wat er allemaal mogelijk is. En dat is meer dan genoeg!

Toekomstbestendig beeldkwaliteitsplan Eeserwold

Om het ondernemers nog gemakkelijker te maken, hebben we in 2022 met de gemeente gesprekken gevoerd om te onderzoeken of we de regels in het beeldkwaliteitsplan kunnen versoepelen. Dit zou de bebouwingsmogelijkheden nog ruimer maken, zowel letterlijk als figuurlijk. We zijn verheugd te kunnen melden dat deze gesprekken succesvol zijn verlopen en dat we toestemming hebben gekregen om het beeldkwaliteitsplan aan te passen. Het bestemmingsplan is inmiddels ook door de Raad van State onherroepelijk verklaard. Kijk op de downloadpagina hoe je het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan direct kunt inzien.

Wij maken het u graag gemakkelijk op Eeserwold

Vanuit de collectieve gedachte van ‘samen ondernemen’ kopen we op Eeserwold collectief in. Daarmee bespaart u kosten en het scheelt tijd. U kunt zich bezighouden met uw core business, terwijl via het Parkmanagement een aantal zaken vanzelf goed geregeld zijn. Denk hierbij aan het bewaken van de veiligheid en het onderhoud van openbaar en privé groen.

Uitgebreid camerasysteem

Parkmanagement op Bedrijvenpark Eeserwold is meer dan alleen het onderhouden van groen, wegen en verlichting. We maken gebruik van een uitgebreid camerasysteem: zowel bij de bedrijven op hun eigen terrein, als in de publieke ruimte en het wegennet van het park. Deze werkwijze is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen. Lees meer

Korte lijnen werken het beste!

“Als Parkmanager ben ik dé verbindende factor op Bedrijvenpark Eeserwold. Ik ben zowel beschikbaar voor vragen van gevestigde ondernemers, als bouwende ondernemers. Ook dien ik als vraagbaak voor ondernemers die de stap naar Eeserwold overwegen. Denk hierbij ook aan het in goede banen leiden van bouwactiviteiten en het verbinden van ondernemers onderling.”

Hessel Noordenbos, Parkmanager Eeserwold

Persoonlijk contact

Dhr. Hessel Noordenbos