Over Eeserwold

Kom meer te weten over
de kracht van Eeserwold

kavels van S tot XL
Vanaf
€78,- per m2

Eeserwold krijgt vorm. Steeds meer ondernemers ontdekken dat het bedrijvenpark ook voor hen de ideale plek is om zich te vestigen. Het bedrijvenpark heeft een zekere allure door de uitstraling van de panden en de openbare ruimte. Dat is omdat we hier echt iets moois van maken, nu én in de toekomst. Dit wil echter niet zeggen dat Eeserwold is weggelegd voor een exclusief groepje ondernemers.

Eeserwold is voor iedereen

Eeserwold is juist voor iedereen! Daar zijn de grondprijzen en groottes van de kavels ook naar. Laat het hoogwaardige karakter van het bedrijvenpark u dus niet afschrikken, maar juist verleiden. Stel u eens voor hoe uw nieuwe pand straks ‘pronkt’ tussen de andere mooie panden.

Bereikbaarheid

De kavels van Eeserwold

Of u nu een printbedrijf met 8 man personeel heeft of een vestiging van een distributiecentrum wilt opzetten, het kan hier. Er zijn al kavels vanaf 1100 m2, maar ook als u 10.000 m2 nodig heeft, verwelkomen we u graag als ondernemer op Eeserwold.

Naar kavelkaart

Eeserveste

Eeserwold heeft een Informatiecentrum dat elke woensdag van 09.00 tot 12.00 uur geopend is. Hessel Noordenbos is namens de gemeente aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. U vindt het informatiecentrum vlakbij de entree Eeserwold aan Beukenhof 8. Mocht  woensdagochtend u niet schikken, neem dan even contact met ons op, dan maken we graag een andere afspraak met u.

Contact opnemen
Eeserveste

Het ondernemersklimaat van Steenwijkerland

Wist u dat Steenwijkerland economisch gezien de snelst groeiende gemeente van Noord-Nederland is? Goede arbeidskrachten zijn hier volop en ondernemers in de regio maken veelvuldig gebruik van elkaars diensten. Het handige is dat de gemeente een bedrijvenloket met één aanspreekpunt heeft voor ondernemers die zich in de gemeente willen vestigen. De gedreven medewerkers begeleiden u in het proces van aanvraag tot realisatie. Ook het vergunningentraject verloopt sneller.

Ondernemers Steenwijkerland

Laatste nieuws

Meer nieuws
Bouw klasseerinstallatie Eesermeer vordert
Nieuws

Bouw klasseerinstallatie Eesermeer vordert

Eeserwold krijgt mobiliteitshub
Nieuws

Eeserwold krijgt mobiliteitshub

Nieuw bestemmingsplan vastgesteld door gemeenteraad
Nieuws

Nieuw bestemmingsplan vastgesteld door gemeenteraad

Horeca mogelijk op het Eesermeer
Nieuws

Horeca mogelijk op het Eesermeer