Over Eeserwold

Ontdek de kracht van Eeserwold

Duurzaam
30 hectare

Eeserwold is voor iedereen

Eeserwold is een succesverhaal! Nagenoeg alle kavels zijn inmiddels verkocht en steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen van dit bedrijvenpark. Het park heeft een indrukwekkende uitstraling dankzij de moderne panden en de goed onderhouden openbare ruimte. Het bedrijvenpark heeft een hoogwaardige karakter en is er voor iedereen. We blijven ons inzetten om Eeserwold nog mooier te maken, nu en in de toekomst.

Bereikbaarheid

De kavels van Eeserwold

Of u nu een printbedrijf met 8 man personeel heeft of een vestiging van een distributiecentrum wilt opzetten, het kan hier. Er zijn al kavels vanaf 1100 m2, maar ook als u 10.000 m2 nodig heeft, verwelkomen we u graag als ondernemer op Eeserwold.

Naar kavelkaart

Vragen over Eeserwold?

Bijna alle kavels zijn inmiddels verkocht en er zijn volop bouwactiviteiten op het bedrijvenpark. Mogelijk heeft u vragen over deze bouwactiviteiten, de werkzaamheden aan de infrastructuur of over één van de te vestigen bedrijven. In dat geval kunt u contact opnemen met parkmanager Hessel Noordenbos. Hij kan uw vragen telefonisch beantwoorden of kan met u een afspraak maken om op locatie een afspraak te maken.

Contact opnemen
Vragen over eeserwold

Het ondernemersklimaat van Steenwijkerland

Steenwijkerland is de snelst groeiende economische gemeente in Noord-Nederland, met volop goede arbeidskrachten en ondernemers die elkaars diensten veelvuldig gebruiken. Het bedrijvenloket van de gemeente heeft één aanspreekpunt voor ondernemers. Goed geïnformeerde medewerkers begeleiden u van aanvraag tot realisatie bij uw vestiging in de gemeente. Het vergunningentraject verloopt hierdoor sneller en efficiënter.

Ondernemers Steenwijkerland

Laatste nieuws

Meer nieuws
Klasseerinstallatie ZEM Eesermeer officieel in gebruik
Nieuws

Klasseerinstallatie ZEM Eesermeer officieel in gebruik

Daves Verhuur realiseert hal op Eeserwold
Nieuws

Daves Verhuur realiseert hal op Eeserwold

Nestkastjes hangen op Eeserwold
Nieuws

Nestkastjes hangen op Eeserwold

Bouw klasseerinstallatie Eesermeer vordert
Nieuws

Bouw klasseerinstallatie Eesermeer vordert