Veelgestelde vragen

Antwoorden op al uw vragen

Ja, er zijn drie woon-werkkavels verkocht aan de Eesveenseweg.

Zeker! U kunt altijd even langsrijden. Parkmanager Hessel Noordenbos is regelmatig op het bedrijvenpark aanwezig. Heeft u specifieke vragen of zorgen die u met hem wilt bespreken? U kunt een afspraak met hem maken of de dag en tijd die u he beste schikt. Kijk op de contactpagina voor meer informatie.

Parkmanagement houdt het park netjes en verzorgt gezamenlijke inkoop van onderhoud en beveiliging.

Eeserwold doet er zelf alles aan om duurzaam te zijn. Zie de pagina Duurzaamheid.

Wij werken nauw samen met de gemeente Steenwijkerland. De gemeente heeft specifiek voor bedrijven een casemanager vergunningen. Kijk op de website van de gemeente Steenwijkerland voor meer informatie

Wij liggen direct aan afslag 6 langs de A32.

Bijna alle kavels zijn momenteel verkocht. Op onze interactieve kavelkaart kunt u zien welke kavels in optie zijn en hoe de kavelsamenstelling is opgebouwd.

Een groot deel van de bedrijven die een kavel gekocht hebben, is momenteel bezig met de vergunningsprocedure. Zij zullen naar verwachting in de loop van 2023 starten met bouwen. Een aantal bedrijven is al gevestigd op het bedrijvenpark.

Eind 2022 is een nieuw Bestemmingsplan en Beeldkwaliteitsplan in werking getreden. Maximale bouwhoogte en meer informatie vindt u in deze documenten. Kijk op www.ruimtelijkeplannen.nl voor de actueel geldende documenten.

Bedrijven kunnen op hun eigen kavel parkeervoorzieningen aanleggen. Uiteraard zijn hiervoor richtlijnen opgesteld samen met de gemeente Steenwijkerland. Kijk op www.ruimtelijkeplannen.nl voor de actueel geldende documenten

Bedrijvenpark Eeserwold heeft een ideale ligging langs de A32. Steenwijk is daarnaast goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het intercitystation pakt u gemakkelijk een OV-fiets of een bus en bent u binnen tien minuten op Eeserwold. De omgeving van Eeserwold is een mooie mix van wonen, werken en recreƫren met onder andere nieuwbouwwoningen op Landgoed De Woldberg, een golfbaan en de waterrijke gemeente Steenwijkerland met volop vaarverbindingen.

Eeserwold is een gebied ten noorden van Steenwijk met onder andere een bedrijvenpark. Landgoed De Woldberg ligt hiernaast en hier vinden volop woningbouwontwikkeling plaats. Uit het Eesermeer wint ZEM vof Eesermeer daarnaast zand voor de bouw en industrie. Ten slotte is op het bedrijvenpark een installatie aanwezig van UR Cool welke koeling uit het meer wint.

Ja. Bij de ingang van Bedrijvenpark Eeserwold is een bushalte. Hier stoppen vier buslijnen vanaf intercitystation Steenwijk richting onder andere Wolvega en Assen.

Heeft u andere vragen?

De afgelopen periode hebben belangstellenden ons diverse vragen gesteld. Deze hebben wij beantwoord en er een overzicht van gemaakt, zodat toekomstig belangstellenden hier weer wat aan hebben. Heeft u andere vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen graag.