Binnenkort start bouw voor BAKKERBOUW

Datum: 1 januari 2022

De vergunning is inmiddels verleend en de voorbereidingen zij in volle gang om binnenkort te gaan beginnen met de bouw van een bedrijfspand voor BAKKERBOUW aan de Eeser Hout. “We zijn er klaar voor”, laat Ronald Bakker uit Steenwijkerwold weten.“Onze insteek is om de klus medio 2022 te hebben geklaard.”

Het gaat om een pand van 545 vierkante meter, waarvan BAKKERBOUW zelf 300 vierkante meter op de begane grond en nog eens 150 vierkante meter op de verdieping in gebruik gaat nemen. Verder zullen er vier aparte units worden gerealiseerd met een oppervlakte van 60 vierkante meter op de begane grond en 30 vierkante meter op de verdieping. Deze units zijn bestemd voor de verhuur.

Ontwerp

Ronald Bakker heeft besloten tot deze stap, omdat de huidige ruimte in Steenwijkerwold en de loods voor opslag aan de Lange Baan inmiddels veel te klein zijn geworden. “We zijn uit ons jasje gegroeid en daarom op zoek gegaan naar een nieuwe locatie.’Het ontwerp van het nieuwe pand is afkomstig van Sander Boer van B&V Bouwmeesters.

Allround bouwbedrijf

Ronald Bakker is al vanaf 1996 actief in de bouwwereld. Hij deed ervaring op bij diverse aannemers en was betrokken bij een groot aantal kleine en grote projecten. In 2011 besloot hij voor zichzelf te beginnen en aldus ontstond BAKKERBOUW als allround bouwbedrijf, dat diverse grote en kleine klussen uitvoert. Zoals uiteenlopende verbouwingen, maar ook nieuwbouw.

Bekijk op onze interactieve kavelkaart de beschikbaarheid van bouwkavels

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws
Straks groen gas of waterstof door de gasleidingen van nu
Nieuws

Straks groen gas of waterstof door de gasleidingen van nu

Nieuws

“Verkoop op Bedrijvenpark Eeserwold gaat nu echt hard”

Fons Fennis gaat voor PREDAK nieuw bedrijfspand realiseren
Nieuws

Fons Fennis gaat voor PREDAK nieuw bedrijfspand realiseren

Keurmerk Veilig Ondernemen toegekend aan Bedrijvenpark Eeserworld
Nieuws

Keurmerk Veilig Ondernemen toegekend aan Bedrijvenpark Eeserworld