Business Club Steenwijkerland verhuisd naar Eeserveste

Datum: 24 juni 2021

Eeserveste

Business Club Steenwijkerland heeft een nieuwe locatie betrokken, namelijk in het gebouw Eeserveste aan de Beukenhof 8 op het bedrijvenpark Eeserwold. “Op Eeserwold hebben we de beschikking over een representatief onderkomen met letterlijk zicht op wat er allemaal gebeurt op Eeserwold”, zo laat accountmanager Theo Bouius weten.

De Business Club is verhuisd van een bedrijventerrein aan de westkant van Steenwijk, naar het bedrijfsverzamelgebouw Eeserveste op Eeserwold. “Met heel veel plezier en dankbaarheid kijken we terug op de jaren in het gebouw van Houthandel Wicherson aan de Dolderweg”, aldus Bouius. “Daar waren we nu toe aan een upgrade, omdat het toch een oud en gedateerd pand betreft van het oudste bedrijf van Steenwijk.”

Bereikbaarheid

Bouius geeft aan dat er ook voor Eeserwold gekozen is vanwege de nabijheid bij het Informatiecentrum Eeserwold, compleet met vergaderruimte. “Daarvan kunnen wij als Business Club eveneens gebruik maken. En belangrijk voordeel van de nieuwe locatie is, dat we gemakkelijk bereikbaar zijn en onze bezoekers geen enkel probleem hebben om ter plekke hun auto te parkeren.”

“Belangrijk voordeel is dat we gemakkelijk bereikbaar zijn en onze bezoekers geen enkel probleem hebben met parkeren”

Netwerken en voorzieningen

Business Club Steenwijkerland heeft inmiddels 225 leden en is als actieve hoeder van een duurzaam ondernemersklimaat de belangrijkste schakel tussen bedrijvig Steenwijkerland onderling én de overheid. Ervaren ondernemers dragen collectief zorg voor een stimulerende en motiverende omgeving, waarbinnen het prettig ondernemen is. Naast belangenbehartiging is er volop ruimte en aandacht voor het delen van kennis, netwerken en natuurlijk de voorzieningen op de diverse bedrijventerreinen.

Aantrekkelijk

Theo Bouius onderkent de verdere ontwikkeling van bedrijvenpark Eeserwold. “Het gaat om een aantrekkelijk gebied dat als zeer kansrijk moet worden aangemerkt.” De verkoop van kavels zit in de lift en er zijn verscheidene in optie genomen. “Een aantal leden van de Busines Club is gevestigd op Eeserwold” aldus Bouius. “En dat aantal zal in de komende tijd ongetwijfeld toenemen.”

In contact komen met de Business Club Steenwijkerland of vragen over het ondernemingsklimaat in de regio? Op dinsdag- en donderdagochtend staat de koffie klaar bij de Business Club in de Eeserveste. Op een andere dag langskomen kan ook op afspraak.

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws
Gemeente Steenwijkerland en Roelofs staan stil bij Dag van de Biodiversiteit op Bedrijvenpark Eeserwold
Nieuws

Gemeente Steenwijkerland en Roelofs staan stil bij Dag van de Biodiversiteit op Bedrijvenpark Eeserwold

“We wisten meteen dat we de natuur wilden betrekken bij de bouw”
Nieuws

“We wisten meteen dat we de natuur wilden betrekken bij de bouw”

Koel ICT naar Eeser Boulevard
Nieuws

Koel ICT naar Eeser Boulevard

LEAP24 opent eerste snellaadstation van Overijssel 
Nieuws

LEAP24 opent eerste snellaadstation van Overijssel