Continents Fashion gaat zich vestigen in Steenwijk

Datum: 25 oktober 2021

De Continents Fashion Group gaat zich vanuit Vriezenveen vestigen in Steenwijk en op Bedrijvenpark Eeserwold twee projecten realiseren. Namelijk een bedrijfsgebouw als hoofdkantoor van Continents Fashion BV en een bedrijfsverzamelgebouw voor Continents Real Estate. Deze projectontwikkelaar behoort eveneens tot de Continents Holding Group.
Algemeen directeur Edilson Poscool gaat zich bovendien privé in Steenwijk vestigen. Op het nabijgelegen Landgoed De Woldberg is aan het water een kavel gekocht, waar begin volgend jaar zal worden gebouwd.

Twee gebouwen

Parallel aan de realisering van de woning gaan de werkzaamheden op Bedrijvenperk Eeserwold beginnen. Het gaat daarbij om het hoofdkantoor, dat op de tweede etage zal verrijzen. In dit gebouw komt daarnaast kantoor- en bedrijfsruimte beschikbaar voor de verhuur. Dit is ook het geval in het bedrijfsverzamelgebouw, dat op de aangrenzende kavel wordt gerealiseerd.

“We wilden graag in Overijssel blijven”

In het bedrijfsverzamelgebouw komen negentien representatieve bedrijfsunits voor de verkoop en verhuur. “We wilden graag in Overijssel blijven”, licht Edilson Poscool toe. “In eerste instantie dachten we aan Zwolle, maar we hebben ook rondgekeken in de regio. Ons oog viel op Steenwijk, waar we toen bewust voor hebben gekozen.”

Haarcosmetica

Continents Fashion is sinds elf jaar producent van exclusieve professionele haarcosmetica over de hele wereld en – voor sommige merken – de exclusieve distributeur van professionele haarproducten. Onder het eigen merk Green Orange Professional wordt bovendien een breed assortiment professionele kappersproducten aangeboden. Het bedrijf is actief in vijftien landen in vijf continenten.

Interesse in een bedrijfskavel? Neem contact met ons op

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws
Nestkastjes hangen op Eeserwold
Nieuws

Nestkastjes hangen op Eeserwold

Bouw klasseerinstallatie Eesermeer vordert
Nieuws

Bouw klasseerinstallatie Eesermeer vordert

Eeserwold krijgt mobiliteitshub
Nieuws

Eeserwold krijgt mobiliteitshub

Nieuw bestemmingsplan vastgesteld door gemeenteraad
Nieuws

Nieuw bestemmingsplan vastgesteld door gemeenteraad