Daves Verhuur realiseert hal op Eeserwold

Datum: 21 april 2023

Aan de Beukenhof op Bedrijvenpark Eeserwold zal Daves Verhuur op een kavel van 5000 vierkante meter een hal gaan realiseren. Vanuit de hal zal het bedrijf zich met name richten op de verhuur van tenten (in diverse maten) en professionele horeca-apparatuur. Het bedrijf is nu nog gevestigd in Donkerbroek, maar zal naar Steenwijk verhuizen.

Het betreft een deelneming van ‘Koning te Rijk’, dat daarmee onder leiding van de inventieve en enthousiaste 64-jarige directeur Henk van den Berg straks de negende locatie voor een activiteit in de gemeente Steenwijkerland in gebruik gaat nemen.

Evenementen

Daves Verhuur werkt met name in Noord- en Oost-Nederland, maar ook in andere delen van het land. Maar ook de inrichting van evenementen in de rest van het land voor meer dan duizend bezoekers, zitten in de ordeportefeuille.

Henk van den Berg: “Daves Verhuur heeft de beschikking over tenten van 30 vierkante meter, maar ook van 300 en 3000 vierkante meter. Geschikt voor een feestje en zelfs bruiloft in de tuin, maar bijvoorbeeld ook prima toepasbaar, wanneer een uitvaart vanuit de eigen woning of andere gewenste locatie wordt overwogen.”

Totaalplaatje

Multifunctioneel inzetbare ondersteuning dus voor elk evenement of gebeurtenis en desgewenst ondersteund door catering, waarvoor horeca-apparatuur moet worden ingezet. “We willen het totaalplaatje kunnen bieden, zoals we gewend zijn bij onze activiteiten altijd zo optimaal en servicegericht mogelijk te werk te gaan.”

Perfecte ligging

Het voorheen onder de naam Vogelenzang vanuit Donkerbroek opererende bedrijf heeft gedurende een reeks van jaren een prima reputatie opgebouwd. “Wanneer eenmaal het vergunningentraject is afgewerkt, willen we graag zo snel mogelijk aan de slag gaan op Eeserwold, dat qua ligging en ontsluiting natuurlijk perfect is gesitueerd”, verklaart Van den Berg de keuze voor verhuizing naar Steenwijk. Henk van den Berg geeft aan namens ‘Koning te Rijk’ open te staan voor samenwerking met partijen in de regio, zoals dat in het recente verleden al tot prachtige resultaten heeft geleid. “We hebben elkaar nodig in deze regio.”

 
Meer weten over Daves Verhuur? Bezoek de website

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws
Schoonmaakbedrijf Rein Gaal verhuisd naar het Eeser Land
Nieuws

Schoonmaakbedrijf Rein Gaal verhuisd naar het Eeser Land

Gemeente Steenwijkerland en Roelofs staan stil bij Dag van de Biodiversiteit op Bedrijvenpark Eeserwold
Nieuws

Gemeente Steenwijkerland en Roelofs staan stil bij Dag van de Biodiversiteit op Bedrijvenpark Eeserwold

“We wisten meteen dat we de natuur wilden betrekken bij de bouw”
Nieuws

“We wisten meteen dat we de natuur wilden betrekken bij de bouw”

Koel ICT naar Eeser Boulevard
Nieuws

Koel ICT naar Eeser Boulevard