Eeserwold krijgt mobiliteitshub

Datum: 1 december 2022

Op Bedrijvenpark Eeserwold zal een ‘mobiliteitshub’ verrijzen, die wordt ontwikkeld door de combinatie Scheybeeck/Ontwikkeladviseur BV. Er zijn door Scheybeeck twee kavels gekocht met een oppervlakte van in totaal 20.000 vierkante meter. Het gaat om een strategische locatie aan de snelweg A32 bij Steenwijk.

In de mobiliteitshub komen werk, horeca en leisure samen. Wat de plannen precies inhouden wordt aan het eind van dit jaar verder bekendgemaakt. De ontwikkelcombinatie verwacht, dat medio volgend jaar kan worden begonnen met de start van de realisatie van de plannen.

Eat, meet & work

Afgelopen jaar is door Ontwikkeladviseur BV en Roelofs Planontwikkeling gewerkt aan een duurzame en kwalitatieve invulling van bedrijventerrein Eeserwold, passend in de groene leefomgeving met publiektrekkers als Giethoorn en Koloniën van Weldadigheid op een steenworp afstand. De mobiliteitshub wordt een (flexibele) werk- en ontmoetingsplek waar de functies 2eat, 2meet & 2work samenkomen. Hiermee wordt ingespeeld op de huidige bereikbaarheids- en duurzaamheidsvraagstukken. Daar waar veel reizigers elkaar ontmoeten is het vestigingsklimaat voor ondernemers uitermate aantrekkelijk, zo is de insteek. De plannen sluiten aan op de strategie van Scheybeeck om te investeren in aantrekkelijke vastgoedprojecten op strategische locaties, met als doel duurzaam vastgoed te ontwikkelen, zodat volgende generaties hiervan ook gebruik kunnen maken.

Koopcontract

Afgelopen september is het definitieve koopcontract getekend door Jeroen Langeveld (Scheybeeck) in aanwezigheid van Marcel Grit (commercieel directeur van Roelofs), parkmanager Hessel Noordenbos van Bedrijvenpark Eeserwold en Jethro van Veen (directeur Ontwikkeladviseur BV).

Foto: Het contract wordt getekend door Jeroen Langeveld van Scheybeeck (links) en Marcel Grit van Roelofs.

 
Bekijk de laatste beschikbare kavels op onze interactieve kavelkaart

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws
Koel ICT naar Eeser Boulevard
Nieuws

Koel ICT naar Eeser Boulevard

LEAP24 opent eerste snellaadstation van Overijssel 
Nieuws

LEAP24 opent eerste snellaadstation van Overijssel 

Groene innovatie: Tiny Forest bloeit op bij Bedrijvenpark Eeserwold en Landgoed De Woldberg
Nieuws

Groene innovatie: Tiny Forest bloeit op bij Bedrijvenpark Eeserwold en Landgoed De Woldberg

Continent Fashion Group vanuit Vriezenveen naar Eeserwold 
Nieuws

Continent Fashion Group vanuit Vriezenveen naar Eeserwold