Fons Fennis gaat voor PREDAK nieuw bedrijfspand realiseren

Datum: 3 mei 2022

Binnenkort start op Bedrijvenpark Eeserwold aan de Eeser Hout de bouw van het nieuwe bedrijfspand van Predak van Fons Fennis uit Steenwijk. “Op een prachtige locatie”, zo legt de initiatiefnemer uit. Fennis heeft vanaf 1994 een jarenlange ervaring opgedaan in deze branche en was onder meer werkzaam bij het bedrijf Winans Dakwerken in Blokzijl.

Vanuit een magazijn in Nieuwleusen en het aan huis gevestigde kantoor in Tuk is Fons Fennis (51) in 2019 begonnen als zelfstandig ondernemer, waarbij hij de dakdekkersbranche voorziet van diverse dakmaterialen, zoals isolatie, epdm en epdm-gerelateerde producten voor dakdekkers en dakkapellenbouwers. “Een schot in de roos”, zo omschrijft hij zijn keuze en besluit om definitief deze richting op te gaan en op eigen benen te gaan staan.

Gunstige ligging

Oud-werkgever Winans Dakwerken is een belangrijke relatie en grote klant gebleven en het aantal afnemers in deze branche groeit nog steeds. “Daarom is de behoefte aan een nieuw onderkomen op een nieuwe locatie steeds groter geworden. De keuze viel op Eeserwold vanwege de mogelijkheden daar en de gunstige ligging en bereikbaarheid.”

B&V Bouwmeesters

Het nieuw pand is ontworpen door Ing. S.J (Sander) Boer van B&V Bouwmeesters uit Steenwijk. Al eerder heeft Boer geconstateerd, dat “Eeserwold qua uitstraling een bovengemiddeld bedrijvenpark met een prima beeldkwaliteitsplan” is. “Heel fraai zijn de zichtlijnen vanaf de A32 en het is prachtig, dat Eeserwold nu volop tot ontwikkeling komt.”

Fons Fennis hoopt in september van dit jaar zijn nieuwe gebouw in gebruik te kunnen nemen. Samen met zijn twee collega’s, die zich respectievelijk met het transport en de administratie bezighouden.

Bekijk op onze interactieve kavelkaart de beschikbaarheid van bouwkavels

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws
Nestkastjes hangen op Eeserwold
Nieuws

Nestkastjes hangen op Eeserwold

Bouw klasseerinstallatie Eesermeer vordert
Nieuws

Bouw klasseerinstallatie Eesermeer vordert

Eeserwold krijgt mobiliteitshub
Nieuws

Eeserwold krijgt mobiliteitshub

Nieuw bestemmingsplan vastgesteld door gemeenteraad
Nieuws

Nieuw bestemmingsplan vastgesteld door gemeenteraad