Horeca mogelijk op het Eesermeer

Datum: 7 oktober 2022

Impressie paviljoen eesermeer

Behalve de uitbreiding van de zandwinning, biedt het Eesermeer op Bedrijvenpark Eeserwold volop gelegenheid voor recreatie op en rond het water. “Wij zorgen ervoor dat er delen blijven afgezet om te zwemmen dan wel om er met een bootje te kunnen varen”, belooft commercieel directeur Marcel Grit van Roelofs.

Het bestemmingsplan maakt het daarnaast mogelijk, dat er op deze locatie een horecavoorziening kan worden gerealiseerd. Dat is een voor de hand liggende gedachte gelet op de ontwikkeling van Bedrijvenpark Eeserwold én van Landgoed de Woldberg. Aantrekkelijk voor een ondernemer zou wellicht de vestiging van een paviljoen zijn. Aan die kant van de waterrijke gemeente Steenwijkerland is namelijk nog geen gelegenheid om een drankje en/of hapje te nuttigen aan of op het water.

Ondernemers

Op de interactieve kavelkaart is goed te zien op welke plek horeca op of aan het water beoogd is. De bomenlaan langs de Eeser Gaard gaat een mooie doorkijk vormen vanaf de entree van het bedrijventerrein naar de waterrijke locatie.

Informatiecentrum

Uiteraard kunnen ondernemers met ideeën langskomen in het informatiecentrum van Eeserwold in de Eeserveste aan de Beukenhof. Deze is elke woensdag van 09.00 tot 12.00 uur geopend. U vindt het informatiecentrum vlakbij de entree Eeserwold aan Beukenhof 8. Mocht woensdagochtend u niet schikken, neem dan even contact met ons op, dan maken we graag een andere afspraak met u.

Eesermeer

 
Liever op afspraak het gesprek aangaan? Neem contact met ons op.

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws
Nestkastjes hangen op Eeserwold
Nieuws

Nestkastjes hangen op Eeserwold

Bouw klasseerinstallatie Eesermeer vordert
Nieuws

Bouw klasseerinstallatie Eesermeer vordert

Eeserwold krijgt mobiliteitshub
Nieuws

Eeserwold krijgt mobiliteitshub

Nieuw bestemmingsplan vastgesteld door gemeenteraad
Nieuws

Nieuw bestemmingsplan vastgesteld door gemeenteraad