Nieuwe ontwikkelingen op interactieve kavelkaart Eeserwold

Datum: 27 mei 2021

De interactieve kavelkaart van bedrijvenpark Eeserwold ‘kleurt’ van groen (beschikbaar) naar geel (in optie) en rood (verkocht); steeds meer bedrijven maken hun visie voor een eigen pand waar en kopen een kavel op Eeserwold. Eerder deze maand begon WDV Metaalbewerking met de bouw van haar pand aan de Eeser Hout.

“Je ziet dat de interesse in onze bedrijfskavels de afgelopen weken flink is toegenomen”, aldus Hessel Noordenbos, Accountmanager bedrijven van de gemeente Steenwijkerland. “Het is mooi om te zien dat ondernemers na het lastige coronajaar nu weer grotere stappen durven zetten.” Noordenbos vertelt dat zowel lokale ondernemers uit Steenwijkerland als bedrijven uit Noord en Midden Nederland de weg naar Eeserwold weten te vinden.

Verkaveling

“Het mooie aan deze kavelverkoop is dat je in gesprekken met de ondernemers het kavel kan samenstellen dat aan hun wensen voldoet. De verkaveling op de interactieve kaart is puur indicatief. Door in gesprek te gaan, ontwikkelen we samen het meest geschikte kavel”, aldus Noordenbos.

“Je ziet dat de interesse in onze bedrijfskavels de afgelopen weken flink is toegenomen”

Interactief

De kavelkaart van bedrijvenpark Eeserwold is een interactieve, online tool die steeds wordt bijgewerkt naar de actuele situatie. Als u in de kaart op de kavel klikt die u interessant lijkt, verschijnt er informatie over de grootte, de maximale oppervlakte die u mag bebouwen én er zit een linkje bij naar het beeldkwaliteitsplan. Dit laatste is vooral handig als u samen met uw ontwerper aan de slag gaat om uw bedrijfspand vorm te geven. Onder het symbool ‘kaartlagen’, in de linkerbovenhoek van de kaart, vindt u meer informatie over onder andere prijscategorie en toegestane bouwhoogte.

Bekijk de kaart hier op volledig scherm.

De mogelijkheden voor uw toekomstige kavel bespreken? Neem contact met ons op

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws
Nestkastjes hangen op Eeserwold
Nieuws

Nestkastjes hangen op Eeserwold

Bouw klasseerinstallatie Eesermeer vordert
Nieuws

Bouw klasseerinstallatie Eesermeer vordert

Eeserwold krijgt mobiliteitshub
Nieuws

Eeserwold krijgt mobiliteitshub

Nieuw bestemmingsplan vastgesteld door gemeenteraad
Nieuws

Nieuw bestemmingsplan vastgesteld door gemeenteraad