Nieuwe website en uitstraling voor Bedrijvenpark Eeserwold Steenwijk

Datum: 1 februari 2021

Bedrijvenpark Eeserwold heeft sinds vandaag een nieuwe website waarin een nieuwe uitstraling nadrukkelijk naar voren komt. Het aan de A32 bij Steenwijk gesitueerde bedrijvenpark heeft met een nieuw beeldmerk een frisse uitstraling gekregen. “We waren er aan toe en zijn zeer content met het resultaat”, concludeert commercieel directeur Marcel Grit van Roelofs.

Ontwikkelaar van de nieuwe website, beeldmerk en positionering is Fundament All Media uit Groningen. Hiermee is de verbinding met de markt en de doelgroep van Eeserwold tot uiting gekomen. Voor de input waren ook de Gemeente Steenwijkerland en de Businessclub Steenwijkerland aangesloten. “Met veel genoegen hebben we meegedacht”, vertelt accountmanager Theo Bouius van de Businessclub. “We onderkennen het belang van de verdere ontwikkeling van bedrijvenpark Eeserwold. Het gaat om een aantrekkelijk gebied, dat inmiddels nadrukkelijk anders in de markt wordt gepositioneerd en als zeer kansrijk moet worden aangemerkt.”

Kavels

Inmiddels zijn meerdere bedrijven gevestigd op het bedrijvenpark. Ook zit de verkoop van de kavels in de lift en zijn er meerdere kavels in optie genomen. “Een aantal leden van de Businessclub is gevestigd op Eeserwold”, aldus Bouius. “En dat aantal zal in de komende tijd ongetwijfeld toenemen, want Eeserwold raakt steeds meer in trek.” Meer weten? Kijk op de vernieuwde website: www.eeserwold.nl

Infocentrum

Roelofs is eigenaar van de grond van het bedrijvenpark en verkoopt bedrijfskavels en enkele woon-werkkavels. “Dit doen we in nauwe samenwerking met de Gemeente Steenwijkerland”, aldus Grit. “Het bedrijvenloket van de gemeente heeft veel kennis en kunde in huis om potentiële kopers verder op weg te helpen. In het infocentrum op Eeserwold kunnen we het volledige plaatje schetsen en geïnteresseerden optimaal informeren over de mogelijkheden.”

Op elke woensdagochtend kunnen belangstellenden van 9.00 uur tot 12.00 uur terecht in het infocentrum aan de Beukenhof 8 in Steenwijk.

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws
Nestkastjes hangen op Eeserwold
Nieuws

Nestkastjes hangen op Eeserwold

Bouw klasseerinstallatie Eesermeer vordert
Nieuws

Bouw klasseerinstallatie Eesermeer vordert

Eeserwold krijgt mobiliteitshub
Nieuws

Eeserwold krijgt mobiliteitshub

Nieuw bestemmingsplan vastgesteld door gemeenteraad
Nieuws

Nieuw bestemmingsplan vastgesteld door gemeenteraad