“Prachtig, dat Eeserwold nu volop tot ontwikkeling komt”

Datum: 2 maart 2022

“Eeserwold is qua uitstraling een bovengemiddeld bedrijvenpark met een prima beeldkwaliteitsplan”, constateert Ing. Sander Boer van B&V Bouwmeesters uit Steenwijk. “Heel fraai zijn de zichtlijnen vanaf de A32 en het is prachtig, dat Eeserwold nu volop tot ontwikkeling komt”, voegt de 33-jarige ondernemer hier nog aan toe. Sinds een jaar werkt hij met zijn drie medewerkers vanuit een nieuwe bedrijfsverzamelgebouw elders in Steenwijk aan opdrachten op Bedrijvenpark Eeserwold.

B&V Bouwmeesters is een snelgroeiend ingenieursbureau dat allround is in alle disciplines van de bouw. Van ontwerp tot vergunningen en van aanbestedingen tot aan het maken van werktekeningen voor aannemers. Boer: “Wij kunnen op het gebied van bouwkundig tekenwerk alles volledig verzorgen en desgewenst tevens de begeleiding van het bouwproces.”

Laagdrempelig

De intentie van het bedrijf is om de dromen van de opdrachtgever te verwezenlijken. “Door mee te denken met de klant kunnen wij op een effectieve en laagdrempelige manier een goed plan ontwikkelen. We hechten aan een eerlijk advies en willen door efficiency onze opdrachtgevers onnodige kosten besparen”, aldus Sander Boer.

Animaties

Zoals uit bovenstaande impressie valt af te leiden is B&V Bouwmeesters namens diverse opdrachtgevers nadrukkelijk bij de ontwikkeling van Eeserwold betrokken door het ‘vertalen van de bouwplannen’. Dat heeft al in de nodige bouwtekeningen en 3D-visualisaties geresulteerd. Sander Boer drukt dus als geen ander zijn stempel op wat er de komende tijd allemaal zichtbaar wordt op dit bedrijvenpark. “Graag combineer ik mijn passie voor architectuur met een goed luisterend oor en de wensen van onze opdrachtgevers. En de ervaring heeft geleerd, dat dit in iets moois resulteert. Dat laten wij dan ook vaak in animaties zien, waardoor het allemaal nog meer gaat leven”.

Sander Boer merkt in gesprekken met zijn (toekomstige) relaties, dat Eeserwold als bedrijvenpark steeds vaker ter sprake komt. “Lang is het daar stil gebleven, maar nu staat dit bedrijventerrein meer dan ooit in de belangstelling en dat is een goede zaak voor Steenwijkerland”, besluit Boer.

Meer ervaringsverhalen? Lees de testimonials van ondernemers die u voorgingen.

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws
Schoonmaakbedrijf Rein Gaal verhuisd naar het Eeser Land
Nieuws

Schoonmaakbedrijf Rein Gaal verhuisd naar het Eeser Land

Gemeente Steenwijkerland en Roelofs staan stil bij Dag van de Biodiversiteit op Bedrijvenpark Eeserwold
Nieuws

Gemeente Steenwijkerland en Roelofs staan stil bij Dag van de Biodiversiteit op Bedrijvenpark Eeserwold

“We wisten meteen dat we de natuur wilden betrekken bij de bouw”
Nieuws

“We wisten meteen dat we de natuur wilden betrekken bij de bouw”

Koel ICT naar Eeser Boulevard
Nieuws

Koel ICT naar Eeser Boulevard