Over Eeserwold

Parkmanagement

Parkmanagement bewaakt kwaliteit

Stel, u bouwt hier uw bedrijfspand, dan wilt u dat dit pand zijn waarde behoudt, in waarde toeneemt én voor lange tijd het visitekaartje is van uw bedrijf. Daar zorgen we voor. We zorgen dat het park altijd netjes ‘aangeharkt’ en veilig is. Daarbij zien we erop toe dat de uitstraling van het pand van uw buren net zo hoogwaardig is als uw pand. Hoe we dat doen, leggen we graag uit.

De functie van een beeldkwaliteitsplan

In het beeldkwaliteitsplan van Eeserwold staat waaraan de panden moeten voldoen qua grootte, hoogte en uitstraling. Dit is niet om u te beperken, maar om ervoor te zorgen dat het bedrijvenpark in zijn totaliteit de kwaliteit blijft uitstralen die we voor ogen hebben. Over smaak valt niet te twisten, maar aan de hand van een kader voorkomen we excessen. Als u interesse heeft om hier te ondernemen, leggen we graag uit wat er allemaal kan en mag. Dat is namelijk heel veel!

In de toekomst

Om het ondernemers nog gemakkelijker te maken, onderzoeken we nu met de gemeente of we de regels in het beeldkwaliteitsplan iets kunnen versoepelen. Daarmee worden de bebouwingsmogelijkheden letterlijk en figuurlijk nog ruimer.

Wij maken het u graag gemakkelijk op Eeserwold

Vanuit de collectieve gedachte van ‘samen ondernemen’ kopen we op Eeserwold collectief in. Daarmee bespaart u kosten en het scheelt tijd. U kunt zich bezighouden met uw core business, terwijl via het Parkmanagement een aantal zaken vanzelf goed geregeld zijn. Denk hierbij aan het bewaken van de veiligheid en het onderhoud van openbaar en privé groen.

Uitgebreid camerasysteem

Parkmanagement op bedrijvenpark Eeserwold is meer dan alleen het onderhouden van groen, wegen en verlichting. Een beveiligingsbedrijf maakt elke nacht zijn rondes op het terrein en controleert de bedrijven zelf. Daarnaast maken we gebruik van een uitgebreid camerasysteem: zowel bij de bedrijven op hun eigen terrein, als in de publieke ruimte en het wegennet van het park. Deze werkwijze is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen. Lees meer